Знаеш ли бейби
Времето в мен се развали
От онези дни
В гърдите ми – празни емоции
И твоите очи
Лъжи
Напомнящи пропилени моменти
Появи се за ден бейби
И вярата
И любовта
За миг срази
Но няма в тебе бейби
И част от мен дори
Ти си минало
Аз съм минало
Тогава защо още не ни е минало
Защо вечер
Будя се и плача
Защо трябва да има победител в мача
Казвайки това бейби
За последен път аз за теб ще плача
Молейки се да приключи
И чувствата в мен и теб дълбоко да заключи
© Вяра Ангарева Всички права запазени