13.04.2008 г., 22:44 ч.

Белег 

  Поезия
585 0 0

Белег

 

Сега, когато си сам в тишаната,
усещаш ли болката?
Спомняш ли си за нас?
Спомняш ли си за дните,
за нощите... за годините...


Тогава, когато светът беше розов,
тогава, когато звездите за нас светеха,
тогава,когато ти ме обичаше...

Чуй сега моя глас...
Почуствай болката в сърцето ми...
Чуй моите викове... Спаси ме...
Спаси ме... Сама крещя, обгърната в тъмнината...
Почуствай ме... Почуствай самотата...
Разбираш ли?... Виждаш ли белег в сърцето ми?

Белег от раздялата...
Белег от любовта...
Белег от ТЕБ...
Ти все още живееш в моето сърце...

© Буба Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??