7.10.2011 г., 22:24 ч.

...бели листове във сянка... 

  Поезия
637 0 10

Дишат страниците в живота,
лист по лист неразгърнати,
пишат без мастило словата,
на бис отново и отново върнати.

Герои безброй, но утъпкани,
роля за кой не остана,
реплики до край объркани,
всичко е май една измама.

Писецът бавно натежава,
търсещ вечната си дрямка.
Музата лечебно изцелява,
но са бели листове във сянка...

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??