1.08.2007 г., 12:40 ч.

Бели спомени 

  Поезия
582 0 4
Бели облаци по тялото минават.

Във зениците картини замечтават...

Устните извайват шепот нежен.

Ручейче пътека във гърдите очертава...

Трепетни листенца пръстите улавят.

Полутония по миглите подскачат...

Полъх във къдриците притихва.

Феерия от звезден прах в нощта прилива...

Утрото "безумно" в нежността се къпе.

В пеперуден полет пърха спомен...

Птици бели с облаци се гонят.

Млечно бял е пътят галактичен.

Галопират мисли, търсят Влюбено сияние...

Бели спомени за вечността остават.

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??