13.01.2008 г., 1:31 ч.

белият ангел 

  Поезия » Друга
1037 0 5

''БЕЛИЯТ АНГЕЛ"

'Не затваряй очи'! - извиках в луда несвяст.
"Погледни ме отново!' - заклевах те аз.
Ти чу ли, усмихна ли се - аз не разбрах!
Само бавно изстиваше, стиснал моята длан.

      Каде сте, ангели, в бялата нощ?
       Кажете къде са? - той е при тях.
       Аз изгубих своя любим.
       Чухте ли, хора!! - изгубих белия ангел
       Има ли някой да чуе?
       Има ли някой да плаче за нас?

Изправих се бавно, тръгнах натам в стихнала бяс.
Вече не! Не те виждах аз.
Скъпи, любими, при теб идвам, знам.
При белите ангели, чух, че си там.
     

© Гихйх Фхлкйхо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??