9.04.2015 г., 12:13 ч.

Белият ангел 

  Поезия » Любовна
662 0 3



Белият ангел с руси коси,

духче немирно, което не спи,

гали лицето ми с топла ръка –

белият ангел е, знам, любовта!

 

В белия ангел тебе познах –

сутрин ме будиш с обич и смях,

влюбено гледаш ме с топли очи!

Белият ангел до мене си ти!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??