5.02.2011 г., 16:47 ч.

Белокоса дори, ще я срещна 

  Поезия » Любовна
553 0 1

 

 

                     "Раните на любовта, макар не винаги

                     да убиват, никога не заздравяват."

                                                       БАЙРОН

 

      Любовта - тя е рана сърдечна,

      от която спасение няма.

      На света е единствена,

      вечна -

      носи радост и болка за двама.

 

      Аз за нея мечтая, копнея -

      в младостта толкоз малко я срещах.

      Без любов преживях

      и старея,

      а на старост пък, казват, е смешна.

 

      Нека бъде и смешна, и грешна,

      (ако тъй е решила съдбата),

      белокоса дори,

      ще я срещна!

      Нека двама я носим в сърцата!

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Скъпа, пожелавам ти от сърце Съдбата да е отредила за теб - да срещнеш най-преданата, най-всеотдайната и истинска любов!
    Усмихната и благодатна пролет!
Предложения
: ??:??