23.07.2022 г., 20:20 ч.

Белотата 

  Поезия
536 0 0

и белотата

на кората на брезата

е сърцата

 

...........................................

 

друга редакция:

 

сърцата е и

белотата на кората

на брезата

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??