16.12.2005 г., 22:17 ч.

Белязан спомен 

  Поезия
680 0 0

    Животът мой е пълен с изненади,

боря се срещу света голям,

от всеки спомен има рани,

болезнени за моята душа.

Дълбоки рани, които зарастват,

остава белег, напомня за тях,

с него живея, с него израствам,

заедно с него и аз остарях.

           

Белези оставя всеки спомен,

            във моята измъчена душа,

            но всеки миг в живота е съдбовен,

            макар да отнема по частица една.

            С

ърцето помни болка и радост,

силно е то, със дух не сломим,

вярва сляпо във своята младост,

но знае- животът е само един.

 

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??