Върху голото ми тяло
нарисува себе си.
Дръзко.
И... безмилостно.
Остави следи,
които поразяваха кожата ми,
които разкъсваха тишината със вик.
Следи, които мразех. И теб.
Но не спря!
Как ще спреш?
Всеки иска да твори -
кой шедьоври, кой - съдбата си...
А някои просто искат да жигосват
другите.
Със себе си.
© Полина Всички права запазени