18.09.2014 г., 17:29 ч.

Белязана 

  Поезия » Хумористична
404 0 1

Белязана

 

От тебе няма никва полза.

Ти не знаеш нищо.

Ти си мързелива,

чувам аз отвред,

а в главата ми живее само:"Вий не сте наред."

Ти си некадърна.

Не можеш да общуваш.

Думите не ти достигат,

ама простотиите все от вас пристигат.

 

 

Да, с вас не мога и не си струва да общувам.

Над думите ви казани по мой адрес не трябва даже да умувам.


 

© Дафинка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кратко и точно казано! Същите думи чувам и аз около мен, но наистина няма смисъл сякаш да се умува върху тях
Предложения
: ??:??