16.05.2010 г., 22:48 ч.

Беше и ти... 

  Поезия
866 0 1

 

 

Днес животът пак е скучен и сив,


вчера беше друго... чувствах се жив!


За вчера всичко давам, но са само мечти!


Вчера бе друго... беше и ти!


И споменът мил... пак ме прегръща,


мечтата в реалност все едно се превръща!


И, мисля си, утре няма да са само мечти...


моля се утре до мен да си ти!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??