2.01.2010 г., 18:08 ч.

Беше ли… бях ли... 

  Поезия » Любовна
621 0 9

Беше ли… бях ли...

не помня,

от стария вятър пленена,

биле пиех от шарена стомна

и само безликата нощ уморена

бе свидетелка,

тиха и скромна.

Вместо листата,

прегърнал бе мен -

завистлива птица, високо политнала,

бе нощта,

след пепелен ден,

приютила прошепната моя молитва.

 


 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??