6.08.2007 г., 22:29 ч.

Без чадър 

  Поезия
588 0 5

Пристъпи с дъжда.
Донесе го в пазва от облаци.
Пълнеха капките очи-езера.


След туй притъмня.
Като напукана стара земя
пиех влага... от извора.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??