3.07.2016 г., 16:04 ч.  

Без да гледам 

  Поезия » Любовна
800 0 2

Без да гледам - искам да обичам.

Ей така, напук!

Със затворени очи да тичам

към онзи глас без звук.

 

Без да гледам - от дъх и спомени

ще направя стъклен замък.

Ще открия думи в земята заровени,

туптящо сърце ще сътворя от камък.

 

Без да гледам, без страх!

По пясъка ще пиша новели.

Със допир, целувка и смях

ще рисувам феникси смели.

 

Без да гледам - искам да обичам.

И без да спя ще сънувам.

В мечти и надежди ще се обличам

и със звездите ще танцувам.

© Цветелина Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??