20.12.2007 г., 12:05 ч.

... без да сме готови 

  Поезия
596 0 1

Незаконно искаме любов,

без да сме готови.

За нея не знаем да се борим

и изглеждаме сурови.

 

Нека урока си научим

без да помним наизуст,

с незнанието да приключим,

нека си заслужим ПЛЮС!

© Алина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??