20 дек. 2007 г., 12:05

... без да сме готови 

  Поэзия
605 0 1

Незаконно искаме любов,

без да сме готови.

За нея не знаем да се борим

и изглеждаме сурови.

 

Нека урока си научим

без да помним наизуст,

с незнанието да приключим,

нека си заслужим ПЛЮС!

© Алина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??