15.02.2007 г., 2:06 ч.

Без думи 

  Поезия
900 0 3
Без думи говори ми
остави очите да те водят!

Без думи съблечи ме
остави ръцете да работят!

Без думи ме целувай
остави езикът да говори!

Спри сега. Погледни ме.
Не искаше ли туй да видиш?
Как треперя и се моля за пощада.
Не, недей ме съжалява...
защото дълго чаках на площада
да ме зърне твоя поглед неуморен.

Сега съм твоя...

© Кристина Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??