29.07.2007 г., 14:23 ч.

БЕЗ ДУМИ 

  Поезия
587 0 1
Животът ни понякога е твърде сложен.
Живеем в свят, абсурдно невъзможен.
Разумът велик във нас заложен,
снишил се е - потаен и набожен.
Светът ни разделил се е на две -
                     Заможен
                              и
                      Нищожен...               1995                    

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??