Jul 29, 2007, 2:23 PM

БЕЗ ДУМИ 

  Poetry
604 0 1
Животът ни понякога е твърде сложен.
Живеем в свят, абсурдно невъзможен.
Разумът велик във нас заложен,
снишил се е - потаен и набожен.
Светът ни разделил се е на две -
                     Заможен
                              и
                      Нищожен...               1995                    

© Марто All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??