16.06.2013 г., 11:25 ч.

Без думи 

  Поезия » Любовна
506 0 0

Без думи

 

Не очаквам от тебе  да ми сваляш звездите.

Силно мразя фалшивите думи.

Ако има любов помежду ни, няма нужда

от думите фалшиви.

 

 Мълчаливо очите ще си търсят в нощта

и ръцете ще искат да се слеят.

Устни с устни  ще палят пожар,

а ръцете в ритъм ще пеят.

 

Повярвай - няма думи за всичко това.

Любовта е безкрайна вселена.     

 

 

 

                                                     

© Сузана Метинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??