1.08.2014 г., 11:01 ч.

Без думи 

  Поезия » Еротична
1018 0 3

 

... И ето ме - в ръцете ти притихнала,

 и отразена в твоите очи.

Желание чета ти във усмивката.

Изпиваме се с погледи, мълчим...

 

И после... пръстите ни знаят пътя,

а устните... от нежност се топят,

плътта ти ще е част от мойта плът и

във огъня ти с радост ще горя,

 

косите си по теб ще разпилея

и ще сплета около теб нозе,

до край ще искаш с мене да се слееш

 и всичко да ти дам и да си взел...

 

А призори във мен ще се разлееш,

под теб без дъх ще тръпна до несвяст

и изгревът от срам ще розовее,

видял неволно нощната ни страст.

 

За още с жажда гледаш ме унесено 

и с див копнеж - отново да ме любиш...

Виж - изгрева смути... спусни завесите.

Ела, минута нямаме за губене!

 

 

 

Р.Ч. Лондон,01/08/2014'

2:19

 

 

 

 

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??