18.02.2009 г., 8:50 ч.

Без име... 

  Поезия » Любовна
936 0 2


Колко много те обичам... Знаеш ли?
Нещо много ми тежи...
Сърцето ми плаче, душата
крещи.
Но никой не чува това, оставам сама в нощта...
Погледни навън как вали...
Не! Това са мойте сълзи...
Плачат с мен луната и звездите,
остава споменът,
колко хубави бяха с теб дните...
Огън отвътре ме изгаря...
Раната в сърцето не се затваря...
Защото ти си моята любов, а тя не се забравя...



© Няма име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??