15.04.2017 г., 8:20 ч.

Без ключ 

  Поезия » Гражданска
214 0 0

Ако реша
да тръгна на някъде.
Не заключвам дома
не загасям лампите.
Защото знам, че пак
ще се върна някой ден.

 

Имам нужда от почивка
да не мисля за хиляди неща.
Да събудя моята усмивка
и се радвам на свежите цветя.
И когато вече съм спокоен
ще се прибера весел у дома.

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??