Apr 15, 2017, 8:20 AM

Без ключ 

  Poetry » Civilian
213 0 0

Ако реша
да тръгна на някъде.
Не заключвам дома
не загасям лампите.
Защото знам, че пак
ще се върна някой ден.

 

Имам нужда от почивка
да не мисля за хиляди неща.
Да събудя моята усмивка
и се радвам на свежите цветя.
И когато вече съм спокоен
ще се прибера весел у дома.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??