13.10.2009 г., 22:09 ч.

Без късмет :)) 

  Поезия » Хумористична
774 0 0

Сънувах сладък сън:
спънах се от пън,
паднах върху клон,
спуках силикон.
Станах рязко от кревата.
Ох! Ударих си главата
Брей, мирише ми на тор,
какво ли прави тука тоя пор...
Този ден ще е кошмар.
Имам косъм във омлета...
Eх... изядох си шамар...
Няма ми го днес късмета...

© Сюзън Ст Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??