Oct 13, 2009, 10:09 PM

Без късмет :)) 

  Poetry » Humour
780 0 0

Сънувах сладък сън:
спънах се от пън,
паднах върху клон,
спуках силикон.
Станах рязко от кревата.
Ох! Ударих си главата
Брей, мирише ми на тор,
какво ли прави тука тоя пор...
Този ден ще е кошмар.
Имам косъм във омлета...
Eх... изядох си шамар...
Няма ми го днес късмета...

© Сюзън Ст All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??