9.12.2006 г., 20:12 ч.

Без мен 

  Поезия
619 0 3

Аз знам,че тръгваш -
няма да те спирам,
избрал си път, по който да вървиш.
Без мен потегляш
сам и тъй наивен,
че можеш любовта да победиш.

Тъй гордо крачиш,
сакаш мен ме няма
и никога със теб не съм била.
Но в тебе плачеш
може би навярно,
защото се разделяш със мечта.

Мечта за двама,
мечта за теб и мен,
която ти не сбъдна, а прекърши.
Отвори рана
толкова убеден,
че ще я излекуваш като тръгнеш.

Но тя боли.
Боли и в теб навярно.
Расте и се стреми да те обгърне.
Във теб кърви,
сърцето ти е спряло.
Аз мога да я спра ако те върна.

Но ти върви,
аз няма да те спирам,
избрал си път, по който да вървиш.
Аз знам, че те боли,
но ти върви...
За да ме имаш!

© Рая Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??