6.02.2008 г., 16:29 ч.

Без мъка 

  Поезия » Любовна
477 0 4
Срещнах те и в теб се влюбих!
Сърцето ми до болка завладя!
Обичах те и те загубих,
сърцето ми тупти и досега!

Мога ли да те забравя?
Не! Не зная просто как..
Няма и да те оставя
сърцето ми да изгаряш пак!

Че ме боли, няма да призная,
а ще вървя с вдигната глава.
Някой ден ще те забравя,
но ти мен едва, едва...

© Криси Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??