8.10.2013 г., 21:53 ч.

Без нищо 

  Поезия » Любовна
400 0 0

Защо не харесвам добрите мъже,

а вечно след лошите тичам?

Защо съм такава? Кажи ми, сърце?

Все лоши момчета обичам!

 

Харесвам такива, които раняват,

на мъжкото его робуват.

За истинска Обич изобщо не стават,

не знаят защо съществуват.

 

И аз покрай тях от добра станах лоша,

за Обич съвсем да забравя.

Те всичките вкупом не струват два гроша,

за Бога, какво да ги правя?

 

Да тегля чертата с тез лоши мъже

и края да сложа навреме.

Че само добрият Любов ще даде,

без нищо за нея да вземе!

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??