23.07.2008 г., 23:23 ч.

Без обич 

  Поезия » Любовна
697 0 11
            Без обич
ти при мене не дохождай.
            Върни се там,
където си била.

             На другия кажи,
че си такава,
- аз няма
 да те разбера.

              Не ми е нужно
само твойто тяло,
- аз искам
твоята душа!

              Без обич
ти при мене не оставай.
Не повече от кратък миг,
защото ще ти се наситя бързо!
             

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??