29.12.2010 г., 20:39 ч.

Без рими 

  Поезия » Философска
802 0 4

      БЕЗ РИМИ

 

Ако се радваш

на забравена мелодия

с втурнали се

         неуловими думи,

непредсказуем ден

и  невероятен полет,

безжалостна волност,

            странен избор

и пламенна

             хладна любов;

Ако се радваш

на сговорчиво

                 несъгласие

и розова усмивка                                           

по самотния път

                    на дъгата,

и по живота

                      без рими,

и по многото

       единствени мечти;

Ако се радваш

на независима вярност,

на реални вълшебства

и непознати приятелства -

Тогава ще имам

                 звезди в очите

и може би...

                   ще те обичам.

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И без рими е прекрасно!
  • Страхотно си го написала!
  • Ако се радваш

    на независима вярност,

    на реални вълшебства

    и непознати приятелства -

    Тогава ще имам

    звезди в очите
    Имай ги!Без тях е пуст света!
  • Харесах!!!
Предложения
: ??:??