15.11.2005 г., 13:08 ч.

без смисъл 

  Поезия
875 0 3

Какъв е смисълът?Незная.
Реалност ли е или сън?!
Живея в Ад, а уж е Рая,
но как да избягам аз навън?
Затворен в тясна клетка
седя и чакам по-добро,
уж спира ме една решетка,
но и оттатък-все едно.
Животът сив е и жесток
съдбата с мен шега си прави.
Да сключа с Дявола облог?-
незнам дали си заслужава.

© Валери Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??