9.01.2015 г., 16:06 ч.  

Без страх 

  Поезия » Друга
453 0 0

 

Уморих се от предателства
Явни или скрити фустанели
Уморих се от ласкателства
С видими или не проблеми

 

Искам да си до мен сега
Ако съм достатъчна жена
Знам, отговорност е това
Да бъда сбъдната мечта

 

Сълзите ми изтриват болка
Пречистват ни и нас самите
Водят те отвъд полуболка
А ние знаем, че не се боите!


© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??