12.07.2010 г., 7:50 ч.

Без страх, напред! 

  Поезия » Философска
446 0 1

Каквото си посееш в този живот,

такова очаквай да си береш,

защото няма по-честно от това

да обираш каймака от твоята

постъпка - добра или не добра...

 

Не можеш в живота си "драг"

да постигнеш нещо без труд

или да желаеш повече

и без да дадеш - да получиш,

макар и това да е само усмивка...

 

Така че първо стой и си помисли

преди всяко твое решение,

просто за секунда се спри...

А после реши, но страхливец

никога не бъди...

 

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??