Без свян
Ти си тук и там, и навсякъде -
в дните ми сънни и в будните нощи
кротко приседнал, забързан нанякъде -
страстно жадуван още и още...
Наяве зова те, търся те, чакам те.
В съня си те гоня като дявол - с тамян.
Господи, не ми остана капчица свян...
Ума си загубих... Не! Просто се влюбих...
© Галина Карааргирова Всички права запазени