Без тебе дните ми са векове,
без тебе нощите са цяла вечност,
без теб се лутам в чужди светове,
кръвта ми буйна кръв не е, а течност!
Без теб съм като сняг в пустиня,
като звезда на голата земя,
свободна съм, но съм робиня,
без теб и в океан ще изгоря!
Без теб презирам светлината,
без теб аз искам да живея в мрак,
а най-добре е да изчезна от земята,
докато не те открия пак!
© Наталия Всички права запазени