12.03.2011 г., 8:56 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
713 0 0

                                БЕЗ ТЕБ

 

                   Уж е самота,

                                    а е безумно нежна...

                  Как светлините

                                   оставаха след мен

                                   и там някъде... и ти...

                  И всичко е време,

                                   а е безвремие,

                                   щом е 

                                            без музика,

                                            безвъзвратно,

                                            безкрайно,

                                            без думи,

                                            щом е без теб...

                                            безумие,

                                            безсилие,

                                            безсловие,

                                            безвластно,

                                            безсърдечно,

                                            без свобода...

                  Нощта е без Луна,

                                            бездушна,

                                            безвъзвратно изгубена,

                                            поредната 

                                                         безсилна...

                                                                   без нежност...

                                                                                    без теб... 

                                                                                     









                             

© Елизабет Фурнаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??