25.04.2018 г., 14:52 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
321 0 0

 

По пътя ще поема, но без теб.

Ще тръгвам вече, но без теб.

Време е, да забравя за теб.

Всичко в мен крещи против теб.

„ Не обичам фалшивите дни с теб“

„ Аз имам мечти, но без теб“

Пак ще обичам страстно, но не теб.

В любов ще се вричам, но не на теб.

Друг любим ще наричам, но не теб.

Ще посрещам зората, но не с теб,

Ще прекарвам деня си, но не с теб.

Вечер ще чакам, но не теб.

Ще лекувам с устни, но не теб.

Искам да се смея, но не с теб.

Ще бъда щастлива отново, но не с теб.

Отивай си, няма да плача по теб.

Няма какво друго да губя,

разбрах, че животът с теб е лъжа.

Напред ще продължа, но не с теб.

Тежиш ми като камък на шия.

Сбогом моя първа любов.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??