30.08.2006 г., 11:06 ч.

Без теб 

  Поезия
946 0 2
Без теб е тъжен моя живот,
без теб е тъжен моя ден,
без теб е тъжно всичко около мен.
Без теб светът е друг,
без теб само плача аз.
Без теб живота е измама
и път към тебе няма.
Мразя се защото те обичам
мразя и теб защото
си токова прекрасен.
Мазя да ме гледаш
толкова красиво.
Мразя това че съм без теб!
Без теб ....
Без теб е тъжен моя живот,
без теб е тъжен моя ден,
без теб е тъжно всичко около мен.

© Биляна Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??