Aug 30, 2006, 11:06 AM

Без теб 

  Poetry
996 0 2
Без теб е тъжен моя живот,
без теб е тъжен моя ден,
без теб е тъжно всичко около мен.
Без теб светът е друг,
без теб само плача аз.
Без теб живота е измама
и път към тебе няма.
Мразя се защото те обичам
мразя и теб защото
си токова прекрасен.
Мазя да ме гледаш
толкова красиво.
Мразя това че съм без теб!
Без теб ....
Без теб е тъжен моя живот,
без теб е тъжен моя ден,
без теб е тъжно всичко около мен.

© Биляна Банова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??