8.08.2008 г., 15:40 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
639 0 3
Дано щастлив си в своя свят далечен.
Аз със спомена за тебе ще остана.
Но споменът за теб ще бъде вечен
и вечна ще е всяка моя рана...

В ръцете ти насън тихо ще заспивам,
макар да знам, че си далече.
Ще се правя пред всички на щастлива,
но няма да бъда никога вече...

Никой друг няма да те замени.
Всеки ще бъде бегъл спомен за теб.
Защото във всеки ще търся твоите очи,
а ти ще си все по-далече от мен...

Под бледите си сенки сълзи ще откривам.
Тъжна песен сърцето ми ще пее.
Постепенно аз ще си отивам,
докато душата ми в пожари тлее...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трогна ме, момиче мило, браво!
  • Не бъди тъжна дълго! Погледни напред! Знае се, че е трудно! Поздравявам те за всеки твой ред! Прегръщам те! Поздравче!
  • тъжно е...тъжно е без любов...трогна ме...
    тъжна песен е твоят стих...но хубава...с обич.
Предложения
: ??:??