26.12.2007 г., 9:19 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
1051 0 1
Все още те търся с поглед,
все още тръпна като те видя.
Защо не мога да престана да мисля за теб?
Какво ли толкова остави в мен,
че не мога да те пусна да си тръгнеш?
Мразя да мисля за теб!
Мразя да те виждам всеки ден!
Мразя да ме подминаваш,
без да кажеш едно "здравей".
Мразя това, което все още ме дърпа към теб!...
Мразя това, че понякога все още копнея за теб!
Мразя това, че все още посвещавам стихове за теб,
а ти не го заслужаваш!
Не заслужаваш даже и да мисля за теб!
                            
                           *****

Все още те търся с поглед,
все още тръпна като те видя,
но знам, че след време не ти ще бъдеш пред моя поглед,
а някой друг и ще тръпна за него,
така, както тръпнех за теб!

© Кати Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??