15.01.2008 г., 9:52 ч.

Без теб... 

  Поезия » Любовна
627 0 2
Живота си за тебе давам,
сърцето с кървава стрела рани.
Безкрайни нощи тебе аз сънувам,
безкрайни нощи и самотни дни.
Животът ми без теб е скучен,
сърцето ми без тебе не гори.
И всеки ден за мен е мъчен,
когато надалеч си ти.
Без теб не мога да живея,
без теб е празен всеки идващ ден
и от мъка аз ще пея,
за да си спомняш винаги за мен!

© Лана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно,но от сърце!Нека си обичана и това ще се случи,защото го заслужаваш!
  • Мила, Лана не тъжи, ще дойде време и друг ще се появи! Браво за стихчето!
Предложения
: ??:??