9.07.2015 г., 20:32 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Любовна
316 0 0

Не помня колко време мина, 

не зная колко ме помниш. 

Но не усещам никаква вина, 

нито искам да ме гониш. 

Твоите думи нищо бяха - 

дъхът ти беше гол и празен. 

И колко още речи щяха

 да се леят с тон омразен. 

Не допускай тази грешка пак - 

любовта е чиста светлина. 

Не можеш да живееш в мрак, 

нито без тази красота.

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??