30.12.2009 г., 11:24 ч.

Безболезнени куршуми 

  Поезия
456 0 0

Дум! Тряс!

И пак,

и пак...

Стреляш

към нищото

безспир.

Съвестта си

ли искаш

да убиеш?

Изяжда те

отвътре

като вирус.

Колко много куршуми,

за да застреляш нещо,

което е безсмъртно...

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??