Dec 30, 2009, 11:24 AM

Безболезнени куршуми 

  Poetry
463 0 0

Дум! Тряс!

И пак,

и пак...

Стреляш

към нищото

безспир.

Съвестта си

ли искаш

да убиеш?

Изяжда те

отвътре

като вирус.

Колко много куршуми,

за да застреляш нещо,

което е безсмъртно...

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??