23.08.2014 г., 22:12 ч.

Безценно богатство 

  Поезия » Друга
398 0 0

Приятелството, казват, че струвало скъпо,

но аз ще Ви кажа, че не е вярно това.

Приятелство нито продава се, нито купува,

то е безценно и няма цена.

 

Безплатни са даже всички усмивки,

приятелско рамо през трудните дни,

думи добри и нежни целувки,

те също даряват се и не струват пари.

 

Да откриеш приятел е несметно богатство,

от тонове злато е по-ценно дори,

за него се плаща само с душата,

с част от сърцето и мисли добри.

 

Приятели верни нека всеки от Вас да намери,

с тях да споделя неволи, мечти,

с тях да открива нови Вселени,

за тях да живее, за тях да твори.

 

Приятелска усмивка дарявам на всички,

нека Ви грее през студените дни,

топло Ви казвам "Благодаря" и "Обичам Ви"

и дано Ви зарадвам с този мой стих.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??