15.12.2006 г., 18:33 ч.

Безчувствена 

  Поезия
625 0 3

Днес искам отново
да мога
да усещам,
да чувствам,
да бъда жена,
а не просто
гримирана
обвивка...
Да мога от щастие да затрептя
като пламък,
от сърце да се разсмея -
на нещо да се зарадвам,
от болка да се измъчвам -
като дете да се разплача...
Днес искам само
да мога
да се влюбя,
да намразя,
да говоря,
да се предавам,
да се боря,
да се срамувам -
глава да наведа,
да съм смела,
да се страхувам...
Днес искам само
да мога
да се гордея,
да се ядосам -
безпричинно да изкрещя,
да изревнувам..
Днес искам отново
да мога да...
не, всъщност днес
не мога и да бленувам.

 

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Апатия? Не смяташ ли, че е много лесна тази маска? Не можеш да ме убедиш, че не изпитваш чувства, каквито и да са.
  • Не се моли да можеш да мразиш!!!
    Поздрави
  • Осмисляй дните си!
    Живота е толкова кратък...
    Поздрави, Таня!
Предложения
: ??:??