2.04.2020 г., 16:41 ч.

Бездушен ангел 

  Поезия » Свободен стих
595 2 0

Мога да видя как бавно умира
душата ти
докато нощем ловиш
самотни пеперуди
всяка вечер притихнали
пият от елексира
на любовта ти
эа да не ги чуе самотата
ръцете ти лежат
върху тях
а кръвта им се стича
в скута ти
те не те обичат
и ти не ги обичаш
но ги убиваш
за да не ги притежава друг

© Natasha Georgieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??